Riki osvojio još jedno ”svetsko prvenstvo”; Slađine kočije otišle prazne

Izvor: Poznati.info, 24.Apr.2011, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riki osvojio još jedno ”svetsko prvenstvo”; Slađine kočije otišle prazne

Naj džet set par u Srbiji su Miloš Vuković i Zorica Dukić! Oni su osvojili nagradu od 250.000 evra, koja je za manje od procenta izmakla drugoplasiranima Igoru Matiću i Slađani Delibašić, za koje je cela nacija bila uverena da će da pobede.
Kad su čuli da su pobedili Riki i Zorica su oboje zaplakali i ljubili jedno drugo. Slađana Delibašić je sve vreme ljubila Zoricu, govorila joj je:
- Ženo, želela si, pobedila si!
U studiju su se radovali Rikijevi i Zoričini prijatelji, porodica, na stotine obožavalaca koji su došli u vilu da see zabave na još jednj, ovog puta, pobedničkoj žurci.
- Nisam očekivao, rekao je Riki. – Posebno što Slađa ima karijeru koja traje dvadeset godina, Igor je obeležio ovaj šou. Mi jesmo mladi, ali verovatno su nam pomogli prijatelji, moji sportisti, Zoricini najbliži...Dugujem mnogo mojoj Palanci, Studentskom gradu...
Pobednički par, koji je poslednji napustio vilu Laneta Gutovića Vanje Kostić, da podsetimo, obeležio je rijaliti raznim skandalima. Miloš Vuković je zavodio sve devojke koje su ušle u vilu, ljubio koga je stigao, dok je Zorica igrala sa striperima, skidala se u Stefan Braunu, razvela par iz naroda, kompromitovala Tiku Arsića pričom da joj se udvarao i tražio nešto što nije dobio, gađala čašom Draška Alorića, ali i sama bila pogođena komadićem stakla čaše koju je na nju bacila Kristina Spremo.
- Kad sam čula kolika je razlika u galsovima, zaplakala sam – rekla je Zorica Dukić. – Bilo bi mi žao posle svega što smo radili, borili se, da izgubimo za dva procenta.
U studiju sun sevali blicevi fooaparata, svi su hteli da ovekoveče pobednički par. Sjurili su se njihovi prijatelji, roditelji...
Prvi put Zorica Dukić i Miloš Vuković izašli su držeći se za ruke. Dugo se polemisalo da njih dvoje i nisu par, ali je Zorica stalno svima govorila da su oni u vezi i da se zabavljaju. Malo je bilo onih koji su im verovali. Kad je proglašen pobednički par, prišla je Tijana Dapčević da im čestita, Karolina se radovala kao da je pobeda njena.
- Ništa nisam čula kad su rekli ko je pobedio – rekla je Zorica Dukić. – Kad sam shvatila da smo to mi, plakala sam, jer, svašta sam ovde izdržala, toliko sam bila u izolaciji.
Miloš Vuković je rekao:
- Ovde ništa nije zavisilo od mene, već od glasača. Navikao sam u borbi, dajem sve od sebe i znam da je do mene pobedio, ili izgubio. Hteo sam da izađem posle deset dana, jer, sa tri treninga dnevno ušao sam u izolaciju. Nisam mogao da se snađem. Pedesetog dana, takođe sam hteo da izađem, ali, evo, isplatilo se.
Zorica Dukić je rekla neposredno pre finala:
- Miloš i ja treba da pobedimo. Mladi smo, naši ne mogu da bnam kupe ni stan, ni kola, ne možemo običnikm poslom to da zaradimo. Ovim parama bismo obezbedili sebe i našu decu.
Suma od 250.000 evra uskoro će se sliti u džepove Rikija i Zorice, koji će verujemo, posle ovog možda učvrstiti svoju vezu.
- Četiri meseca smo gledali u sliku, u ekran, u sumu koja se podizala i spuštala. Nisam bio svestan da su to stvarne pare. Još nisam razmišljao šta ću sa njima – rekao je Riki karatista.
Zorica je odmah pozirala pored čeka, Miloš se slikao podignute pesnice uvis visoko. Svi su im čestitali.
Napustili žurku Po proglašenju pobedničkog para, žurku su napustili Igor i Slađa, Ivan i Marina Gavrilović, kao i mnogi drugi, koji se, očito nisu slagali sa njih dvoje zaslužuju pobedu.
Na finalno veče nisu se pojavili Srna Lango i Irfan Mensur, Tika i Jelena Arsić, kao ni Miloš Mićović i Doris Dojčinović.
Majke pobedničkog para Majka Miloša Vukovića je sve vreme podržavala sina, rekla je:
- Sva njegova takmičenja sam ja prošla sa njim. I pobede i poraze. Govorila sam mu da ne može uvek da bude pobednik. Drago mi je da je ovog puta pobedio.
U publici, takođe, bila je i majka Zorice Dukić, koja se posvađala sa neistomišljenicima koji su joj rekli da je nejna ćerka nezasluženo pobedila.
Peđa i Karolina Prvi finalisti koji su zbog najmanjeg broja glasova ispali iz daljeg takmičenja Peđa i Karolina, nisu bili razočarani.
- Ovo je veliki uspeh, biti u finalu – rekla je Karolina.
- Izborio sam se na neki svoj način da dođem do finala, psolednjih dana bilo je veoma napeto, ali nije bilo velikih svađa.
- Od Peđe treba da uči Hju Hefner – dobacio je Ivan Gavrilović.
Kristina i Danijel Danijel Đurić i Kristina Spremo drugi su napustili finale. Đurić je bio zadovoljan plasmanom, ali se radovao pobedi.
- Kristina je razočarana – rekao je Kristinin brat. – Mislio sam da će oni da pobede.
Kad je videla majku Kiki se rasplakala, Danijel je smirivao.
Slađa i Igor Sve vreme do kraja takmičenja, Igor Matić nije pokazivao uzbudjenje, Slađa je bila uznemirena, stazala ga je za ruku, vukla.
- Umirujem Slađu mojoj energijom, nadamo se najboljem.
Kočija sa belim konjima, koje su čekale ispred vile da prevezu pobednike Slađu i Igora, dovezao ih je njihov kum, otišle su prazne. Igor i Slađa su napustili žurku.

 

 

Slične, interesantne teme: Parovi: Miloš i Zorica osvojili 250.000 evra! Kristina Spremo gađala Zoricu Dukić čašom Ivan Gavrilović sa ženom ispao iz Parova!

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

SLAĐA BESNA ZBOG POBEDE ZORICE I MILOŠA!

Izvor: Kurir, 25.Apr.2011, 10:04

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Slađana Delibašić i njen dečko Igor Matić demonstrativno su napustili žurku povodom završetka rijalitija "Parovi". Pošto je u studiju, u razgovoru s voditeljkom, pokazala da je nezadovoljna što joj je nagrada od 250.000 evra izmakla "za dlaku", i pripala...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.