Rijana u vezi sa Luisom Hamiltonom?

Izvor: Svet plus, 27.Jul.2015, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana u vezi sa Luisom Hamiltonom?

Nakon što je raskinuo višegodišnju vezu sa Nikol Šernziger, slavni vozač Formule 1, brzo se skrasio pored još jedne pevačice.

Strani mediji nedavno su objavili vest da su popularna pevačica Rijana i Luis Hamilton u vezi, ali da se vešto skrivaju u javnosti. Navodno je popularni par nekoliko puta izašao na večeru i u provod, a njihovi prijatelji tvrde, da je samo pitanje vremena kada će saopštiti da su zajedno.

 "Oni flertuju već godinama i oduvek su se sviđali jedno drugom. Od aprila su počeli češće da družitie i da se viđaju,kada im god to rasporedi dopuste" rekao je izvor blizak pevačici.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.