Rijana prekršila pravila na Gremiju – pojavila se u providnoj haljini

Izvor: Poznati.info, 11.Feb.2013, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana prekršila pravila na Gremiju – pojavila se u providnoj haljini

Iako su pred ovogodišnju ceremoniju muzičkih nagrada Gremi izdata pravila o odevanju za izvođače, Rijana je pronašla način kako da ih donekle zaobiđe i ponovo zagolicala maštu gledalaca u prozirnoj haljini kroz koju su joj se nazirale grudi.

Rijana je na ovogodišnju dodelu Gremija došla u naizgled neuobičajeno čednom izdanju, u dugoj crvenoj haljini, pokrivena od glave do pete.

Ipak, to je bio samo utisak na prvi pogled, jer je haljina bila prozirna, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << a kako pevačica nije nosila grudnjak ispod materijala su se jasno nazirale njene grudi.

Izazovnu haljinu za pevačicu po meri je uradio poznati dizajner Azedin Alaja, a Rijana je svoj izgled upotpunila nakitom čuvenog juvelira poznatih Nila Lejna i uz vrtoglave potpetice sa potpisom Manola Blanika.

Inače, celo veče je bila uz svog dečka Krisa Brauna, a nastupila je i sa Stingom, Brunom Marsom i sinom Boba Marlija.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.