Rijana koristi i nešto više od marihuane? (video)

Izvor: Scandal.rs, 14.Apr.2015, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana koristi i nešto više od marihuane? (video)

Rijana je uvek otvoreno pričala o svojoj ljubavi prema marihuani, međutim, novi video koji se pojavio na internetu pokazuje da ona voli i nešto više od toga.

Video koji se pojavio na Instagramu pokazuje kako pevačica drži u ruci tanku cevčicu, priprema nepoznatu supstancu, a u sledećem trenutku se drži za nos.

Rijana je sa iste žurke, nakon festivala Coachella, postavila video na kojem takođe drži cevčicu.

A, zatim se i oglasila na Instagramu: >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<N**** tvoja lenja guzi** stvarno ima jebe*** obraza!!! Svaka budala može da vidi da je to džoint koji sam radila od cigarete. Ko jebe** šmrče duvan? Ako neko izduva nos, znači li to da šmrče’?

Pogledajte video, pa prosudite sami.

A video posted by Yung Klutxh [GGx] (@fly.xhuksta) on Apr 14, 2015 at 6:47am PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Uhvaćena: Rijana koristi i nešto više od marihuane? (video)

Izvor: Svet, 14.Apr.2015

Rijana je uvek otvoreno pričala o svojoj ljubavi prema marihuani, međutim, novi video koji se pojavio na internetu pokazuje da ona voli i nešto više od toga.. Video koji se pojavio na Instagramu pokazuje kako pevačica drži u ruci tanku cevčicu, priprema nepoznatu supstancu, a u sledećem trenutku...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.