Rijana izašla u noćni provod i vratila se sa novim ljubimcem

Izvor: Svet plus, 05.Jul.2015, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana izašla u noćni provod i vratila se sa novim ljubimcem

Lepotica sa Barbadosa je u toaletu noćnom klubu našla psa, i rešila je da ga udomi. Rijana nije mogla da odoli psu, te je rešila da ga udomi. Pevačica je psu kupila hranu i nazvala ga je Pepe.

''Ko još dolazi kući u pola noći pijan sa psom? Našla sam ga u toaletu kluba. Odmah je potrčao prema meni. To je jedan jako pametan pas'', ispričala je pevačica svoju zgodu iz noćnog kluba u Los Anđelesu.

Ona se nije izjasnila da li će psa udomiti na duži period. Poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je da je Rijana ljubitelj životinja. Već godinama u svom stanu čuva pudlu Olivera, ali pre dve godine je udomila i jednog vuka. Rijana je pomogla je u izgradnji azila za vukove u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.