Rijana i Kris Braun ponovo raskinuli!

Izvor: Poznati.info, 17.Feb.2013, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana i Kris Braun ponovo raskinuli!

Rijana i Kris Braun došli su u sredu u klub odvojeno. Lokal su napustili jedno bez drugo, a čitave večeri nisu komunicarali.

Pevačica navodno nije znala da će reper biti u klubu, a ponudu domaćina da sedne pored njega, bez razmišljanja je odbila.

- Rijana nije želela da sedne pored Krisa niti bilo gde u njegovoj blizini. On se potrudio da velikom predstavom koju je napravio ne ostane neprimećen- rekao je neimenovani izvor.

Reperu Rijanino >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << prisustvo nije nimalo prijalo, ali je našao načina da se zabavi. Ugledavši pevačicu, ubrzo je naručio tri boce alkoholnog pića koje su mu donele golišave konobarice.

Iako su se nedavno pojavile glasine da su se njih dvoje verili, najnoviji događaj ukazuje da je raskid ponovo aktuelan.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.