Rijaliti tek počinje - Milica Mitrović potvrdila da on ulazi večeras: Očekuje se veliki haos

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 17:16

Rijaliti tek počinje - Milica Mitrović potvrdila da on ulazi večeras: Očekuje se veliki haos

Ljudi su presrećni.
"Elita" se sve više zahuhtava u svojoj drugoj polovini trajanja. Otkako je ušao Stanislav Krofak, bivši partner Mione Jovanović, situacija je vrlo uzavrela, a iz dana u dana napetost sve više raste. Uzavrela atmosfera iz trougla se prelila u celu kuću pa su i drugi takmičari i parovi naelektrisani.
Za novog vođu je izabran nikola Lakić, a svi se pitaju da li će on učiniti neizbežno, odnosno da li će večeras za potrčke da postavi Stanislava Krofaka i Mionu, na potpuno očajanje Nenada Aleksića Ša. 
Svi očekuju da će večeras situacija biti uzavrela, a "Izbor potrčka" će voditi Milan Milošević, koji će pokušati da konroliše uzavrele emocije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.