Rijaliti SE NASTAVLJA? Dragojević otkrio sve detalje PRVOG SUSRETA sa Anđelom Đuričić i Anom Ćurčić

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 02:34

Rijaliti SE NASTAVLJA? Dragojević otkrio sve detalje PRVOG SUSRETA sa Anđelom Đuričić i Anom Ćurčić

Omiljeni rijaliti takmičar se sjajno snalazi u novoj ulozi!

Dejan Dragojević,  trenutno najaktuelnija medijska ličnost, nekadašnji rijaliti učesnik (koji je odneo pobedu u "Zadruzi 5") i jutjuber, ponovo je tema medija u Srbiji i regionu kada je svetlost dana ugledala informacija da je postao deo Hajp produkcije. Budući da se ovome niko nije nadao, izazvao je pravu pometnju i otvorio mnoštvo pitanja, na koje smo mi, među prvima, pokušali da saznamo odgovore. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Dejan se sada oglasio za Republiku i progovorio o novom angažmanu.

- Od danas počinjem i imaćete priliku da me gledate i na TV programu, i na Jutjubu, a bogami i na portalima... Tako da predlažem svima da se pretplatite i budete uz mene kao što ste bili - poručio je Dejan za Republiku.

Kako sada sarađuje sa nekadašnjim rijaliti kolegama, Anđelom Đuričić i Anom Ćurčić, Dejan je otkrio kako sada komentariše njih dve i kako će izgledati sada njihova saradnja.

- Nema potrebe da postoje neki mrki pogledi ili zle misli, svako je drugačiji u zatvorenom prostoru, sa Anđelom sam bitisao u rijalitiju, svako je tada sebi davao za pravo da komentariše mene, posle sam ja komentarisao njih, ali ne karakterišem ih na osnovu njihovih postupaka tamo. Može se desiti da dođemo u sukob mišlje

Inače, Dejan je bio gost portala Republiku u našem novogodišnjem studiju, a pred sam kraj 2023. godine, te je ispričao da li bi voleo da postane voditelj rijalitija.

- Toliko mi se radi, fali mi da imam obavezu normalnog čoveka. Okej, snimam ja, imam dobru zaradu, ali imam previše slobodnog vremena da razmišljam o glupostima, kad bi me odveli kod psihijatra, zatvorili bi me. Katanac bi bio... Ali teško bih se zaposlio, ne bih nekoga trpeo nad glavom, samo ako mogu da napredujem u nekoj firmi. Jer znam svoje mogućnosti. Bolje da sam sebi nekako - ispričao je tada Dragojević.

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.