Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 14:26

Rijaliti KRALJICA ponovo intrigira: Ko je NOVI MISTERIOZNI DEČKO Kim Kardašijan? Uhodi ga na OVOM mestu!

Zagolicala maštu publike!

Već izvesno vreme, kruže priče, da ne kažemo glasine, kako najpoznatija rijaliti zvezda Kim Kardašijan, izlazi sa izvesnim momkom koji se bavi košarkom, a igra za popularni tim "Los Anđeles Lejkers". Ove priče dodatno su podgrejae dve stvari. Prvo je njeno pojavljivanje na utakmici ovog tima, a druga, činjenica da je sve vreme očima pratila jednog momka, pomenutog igrača čiji se identitet još uvek krije od javnosti.

Takođe, svima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su barem jednom pratili njen popularni rijaliti šou "U korak sa Kardašijanima", zna da ova žena koja vredi milione, uopšte nije zainteresoavna za ovaj sport i da je zbog svog misterioznog momka zasigurno gost utakmica u poslednje vreme.

Izvori međutim tvrde da Kim ne izlazi ni sa kim i da je zaista tu zbog košarke, kao i da podrži bivšeg dečka i oca dece njene sestre Kloi Kardašijan.

Sa druge strane se šuška da su se na Met Gali, Kim Kardašijan i njen bivši dečko Pit Dejvidson, pomirili. Naime, dok su razgovarali Pit nije ni u jednom trenutku sklanjao pogled sa Kim, i izgledalo je kao da uopšte nije čudno među njima zbog bivše ljubavi.

Kim je sve vreme razgovarala sa poznatim pevačem Ašerom, dok ih je Pit gutao pogledom.

Preduzetnica i TV zvezda je takođe skoro izjavila da je 9 meseci nakon raskida sa Pitom, spremna ponovo da izlazi i upozna nekoga. Prošle godine su ona i Pit odlučli da ostanu samo prijatelji, a oboje su uvek imali samo najlepše da kažu jedno o drugom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.