Ricky Martin i njegov muž dobili kćerku

Izvor: Tracara.com, 02.Jan.2019, 03:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ricky Martin i njegov muž dobili kćerku

Ricky Martin objavio je da su on i njegov suprug Jwan Yosef dobili kćerku. Pevač je najavio dolazak kćeri slikom na Instagramu na kojoj se vide njene malene ruke. View this post on Instagram A post shared by Ricky (@ricky_martin) on Dec 31, 2018 at 2:31pm PST “Srećni smo što možemo da podelimo sa vama da smo postali roditelji prelepe i zdrave devojčice koja nosi ime Lucia Martin-Yosef. Ovo su posebni trenuci az našu porodicu i jedva čekamo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << vidimo šta će nam ova beba doneti. Ona, njena predivna praća, ja i Jwan smo se zaljubili u nju,” napisao je on na Instagramu na španskom i engleskom jeziku. Istu fotografiju objavio je i njegov suprug, koji je devojčicu pozdravio i na arapskom. View this post on Instagram A post shared by Ricky (@ricky_martin) on Dec 7, 2018 at 4:47am PST U januaru 2018. godine, Martin je za E! News otkrio da želi još osmoro dece. “Želim još četiri para blizanaca. Voleo bih da imamo veliku porodicu, ali mnogo toga se dešava u ovom trenutku. Mnogo posla, venčanje…” ispričao je Ricky, koji je za sinove rekao da su neverovatni. “Mnogo toga se dešava, tako da moramo da odredimo prioritete, a potom se spremimo za još dece.”

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Selena Gomez se konačno oseća bolje: evo kako provodi dane nakon hospitalizacije

Izvor: Tracara.com, 02.Jan.2019

Selena Gomez se prethodnih par meseci držala podalje od javnosti, a sada je došao trenutak da se, na radost gomile obožavaoca, vrati sa zaslužene pauze i odmora! Naime, dugogodišnji pevačicini prijatelji Bailee Madison i Connar Framklin postavili su fotku na instagramu na kojoj možemo videti...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.