Retrogradni Merkur od 18. juna do 11. jula! Pet znakova Zodijaka oprez!

Izvor: Svet plus, 12.Jun.2020, 20:40

Retrogradni Merkur od 18. juna do 11. jula! Pet znakova Zodijaka oprez!

Retrogradni Merkur od 18. juna do 11. jula 2020. godine! Pet znakova Zodijaka oprez! Bićemo skloni turbulentnim emocijama, jer će Rak učiniti da budemo previše osetljivi. 

Merkur kreće retrogradno 18. juna i sa sobom donosi senke i nove oluje, piše Lovesensa. Iako smo često svedoci Merkurovog retrogradnog hoda, ovaj će zaista poseban, jer je u znaku Raka i dogodiće se u vreme solarnog pomračenja.

Merkur će svoj retrogradni hod zaustaviti 11. jula, ali do tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je važno da pazimo na svoje emocije. Bićemo skloni turbulentnim emocijama, jer će Rak učiniti da budemo previše osetljivi. Ne oklevajte da pozovete porodicu i prijatelje ako vam treba emocionalna podrška.Trudite se da uvek jedni drugima budete oslonac i pazite na reči koje izgovarate jer bi one mogle da povrede nečiju dušu.

Budući da Rak utiče na polje porodičnih odnosa, stvari mogu postati pomalo haotične u našoj porodici. Pokušajte da stvorite svoj sopstveni prostor u vašem domu. Porodični problemi mogu iznenada nestati, zato ne zaboravite da se s njima strpljivo nosite.

Imajte na umu da retrogradni Merkur ne izaziva vašu porodičnu dramu, već vam pruža priliku da pročistite i rešite prethodne probleme. Jaku vezu sa porodicom možete izgraditi samo kada jednom pređete prošlost. To je dobra vest koju nam retrogradni Merkur u Raku donosi ovog leta.

U ovom retrogradnom periodu, bićemo primorani da preispitujemo svoje temelje. Ukoliko naše korenje nije snažno, moraćemo da ga razvijemo i čvrsto usadimo u temelje.

Retrogradni Merkur suočava nas sa prošlosti i to može biti vrlo emotivno. Pomračenje Sunca u Raku takođe će učiniti retrogradnu energiju još jačom.

 Prljava krv! Sindrom zbog koga zdravlje neprimetno propada!

Kako će pomračenje Sunca 21. juna i lunarno pomračenje 5. jula uticati na efekat retrogradnog Merkura?

Pomračenje Sunca desiće se tačno za 0 stepeni prema Raku. Šanse da doživimo pad su velike, ali to je pad koji nas podstiče da se uzdignemo i krenemo boljim putem.

Pomračenje Meseca u Jarcu donosi promene i transformaciju. Možda smo svedoci promena u našim odgovornostima, životnom smeru ili dugoročnim ciljevima.

Dok Merkur započne svoju retrogradnu fazu, Venera i Saturn će takođe biti retrogradni. Retrogradna Venera je u Blizancima, dok će Saturn biti u znaku Jarca.

Retrogradna Venera u Blizancima pomaže nam da izbalansiramo svoje misli. Blizanci su društven znak koji vešto kreira dobre odnose, paće pomoći da se reše mnoge oluje na polju porodice. Dobra komunikacija je ključno rešenje svakog problema.

Retrogradni Saturn u Jarcu u opoziciji je sa znakom Raka i podstičće snažne i moćne emocije, Ohladite svoju glavu i pazite na svaku izgovorenu reč.

Verujte u pomoć i čuda Univerzuma i sve će biti u redu!

 Horoskop do 11. avgusta! Za ove znakove Zodijaka slede snažne promene!



Mnogi znakovi Zodijaka osećaće zbunjenost i napetost u vazduhu, ali na sledećih 5 horoskopskih znakova retrogradni Merkur imaće najveći uticaj!

Ovan

Dragi Ovnovi, uskoro ćete osetiti neobične vibracije retrogradnog Merkura na svojoj koži. U prethodnih nekolijko meseci živeli ste "na ivici". Sve što ste poželeli, odmah ste sproveli u delo. Odluke su donošene brzo, a i brzo su se pokazale kao pogrešne. Sada je trenutak da usporite. Sledi periodu suočavanja sa posledicama i naplata starih dugova. Suočite se sa promenama, a nakon toga ćete pronaći mir.

Rak

Retrogradni Merkur kao da je jedva čekao da pristupi vašem nežnom znaku Zodijaka. Moguće je da ćete se osećati uznemireno, nervozno. Očekuje vas poplava osećabja koje nije tako lako ispoljiti. Suočavate se sa raznim tajnama i stičete nove lekcije. Umesto da kanališete energiju na negativnost, usmerite je ka optimizmu i duhovnom rastu.

Devica

Retrogradni Merkur vam donosi veliko opterećenje i osećaj kao da gubite kontrolu. Moguće je da će osoba kojoj verujete početi da pokazuje svoje pravo lice. Ne budite razočarani ako se jedan odnos sada završi zauvek - smatrajte da vas je retrogradni Merkur spasao od nove tuge i nevolje.

Škorpija

Ispunjavaju vas negativne misli, a naročito vam ne prija talas pomešanih emocija koje ne možete da prikrijete. Škorpije su uvek misteriozne i tajanstvene, ali sada neće uspeti da prikriju osećanja. Dopustite im da izađu iz vas, ne potiskujte ih. Neka se izliju iz vaše duše poput vodopada i neka ih zauvek vreme odnese. Ubrzo ćete se osećati oslobođeno.

Jarac

Realnost ne ispunjava vaša očekivanja i zato ne želite da vidite svoje probleme, nesporazume i greške. Nosite "naočare" zablude i ušuškani ste u lažima. Retrogradni Merkur će vas podstaći da zaista sagledate istinu u oči i suočite se sa svim neprijatnim iskušenjima koje vam život trenutno servira. Ne brinite, izaćićećete iz ove bitke kao pobednik.

Retrogradni merkur u znaku Raka imaće najveći uticaj na vaše emocije i način na koji ih izražavate. Ne putavajte ih, pustite da slobodno izađu iz vaše duše.

 Halfie Hair: Hit letnja frizura! Ako nemate vremena da operete kosu...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.