Rešila da OBELODANI sve TAJNE? Dušica Jakovljević piše knjigu o ličnim paranojama i tuđim frustracijama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 11:58

Rešila da OBELODANI sve TAJNE? Dušica Jakovljević piše knjigu o ličnim paranojama i tuđim frustracijama!

Ima šta da kaže.

Voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević nedavno je proslavila svoj 40. rođendan, a tom prilikom je ispričala da je poželela da promeni grudi, što će uskoro i uraditi.

Ona je sada otkrila i da planira da se oproba u književnom svetu, te da već duže vreme piše knjigu koja bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana, iako je samo objavljivanje odlagala mesecima.

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic)

- To >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je jedan divan ljubavni rečnik. Baš mi je koleginica čestitala na tome kako pišem i drugarice su mi davale rokove kada ću izdati knjigu. Ali s obzirom na to koliko ljudi piše knjige, tačnije koliko drugi pišu za njih, ja znam da moram da pružim nešto totalno drugačije publici koja me voli - rekla je ona i dodala:

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic)

- Mnogi će reći: "evo je sad i ova piše" ali da biste bili novinar, pre svega morate da budete pismeni. I ja sam neko ko jako dugo piše, doduše sve za sebe, međutim, sada će se to sve uobličiti u ljubavni rečnik inspirisan ličnim paranojama i tuđim frustracijama - izjavila je Jakovljevićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Da li si se ikada osetio/la ugroženo od strane neke nepoznate osobe koja te je kontaktirala putem društvenih mreža?

Choices Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

RASKOPČANA KOŠULJA, SEVAJU BUJNE GRUDI Ana Nikolić pokazala nove tetovaže, reakcije ne prestaju (VIDEO)

srbdan_rs/main

1

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.