Reper Endi Kartrajt pronađen raskomadan! Optužena supruga!

Izvor: Svet plus, 31.Jul.2020, 09:38

Reper Endi Kartrajt pronađen raskomadan! Optužena supruga!

Reper Endi Kartrajt pronađen raskomadan! Optužena je njegova supruga! Ona ga je navodno iseckala na komade konzervirala, pa stavila u zamrzivač! Marina negira ovakve optužbe.

Marina (36) negira odgovornost za ubistvo i tvrdi da je reper umro od predoziranja narkoticima.

Supruga ukrajinskog epera Endija Kartrajta (30) Marina Kokal uhapšena je nakon što je u njihovom apartmanu u San Peterburgu u zamrzivaču pronađeno raskomadano telo muzičara.

Marina >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << negira odgovornost za ubistvo i tvrdi da je reper umro od predoziranja narkoticima.

CNN izveštava da je u policijskom izveštaju navedeno da je Marina isekla na komade telo svog supruga, oprala sve njegove unutrašnje organe, konzervirala solju njegove udove i sve sklonila u zamrzivač.

Prema nepotvrđenim navodima, Marina je kontaktirala svog advokata, objasnila mu da se njen muž predozirao i pitala za savet.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.