Renato Henc objavio novi spot!

Izvor: Poznati.info, 18.Mar.2015, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renato Henc objavio novi spot!

Pop pevač i kantautor Renato Henc,objavio je spot za pesmu „KOPIJA“. Ovo je prvi u nizu od spotova koje pevač planira da snimi za novi album.

Snimanje spota radili su R production u saradnji za poznatim fotografom Bojanom Trailovićem i dizajnerom Božidarom Nedeljkovićem.

„Veoma mi je drago što sam imao priliku da saradjujem sa tako kvalitetnim ljudima i odličnim profesionalcima. Devojka u spotu je Milica Todorović zaposlena u pravosuđu, koja je u spotu >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << pokazala profesionalnost -kazao je Renato.“

Pored ove pesme na albumu „Ljubavne krađe“ nalazi se ukupno13-est pesama, za koje Renato vredno radi na promovisanju i ekranizaciju istih. Spot za pesmu „Kopija“ mozete pogledati na Youtube.

 Autor: Goran, Foto: Bojan Trailović

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.