Rekla je da Poznati takmičar Zadruge nakon emotivnih brodoloma doživeo trijumf ljubavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 23:26

"Rekla je da" Poznati takmičar "Zadruge" nakon emotivnih brodoloma doživeo trijumf ljubavi

U novu godinu ušao sa novim statusom.

Bivši takmičar "Zadruge", Dino Dizdarević prvog dana 2024. godine verio je partnerku, a lepu vest podelio je na svom Instagram profilu.

Njih dvoje su se uslikali ispred novogodišnje jelke, a prsten je bio u prvom planu.

A post shared by ⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ 🦖ᗪIᑎO ᗪIᘔᗪᗩᖇEᐯIᑕ🦖 (@dinodizdarevic)

- Rekla je da - napisao je Dino, a čestitke su se nizale sa svih strana. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Podsetimo, Dino nije imao ni malo lak život, o čemu je svojevremeno pričala njegova sestra.

- Dino je imao vezu od 4 godine gde je bio zaručen, trebalo je biti svadba, međutim verenica ga je prevarila, nazvao je na telefon gde joj se neki lik javio. Jednostavno se hteo skloniti od vanjskog svseta, ponudila mu se prilika da uđe u zadrugu. Posavetovao se sa nama da li da uđe, ušao je tamo da se oporavi od svega, kao i sve boli koju je tamo pretrpeo. Zato on nema tamo trenutno ni devojku, ni ne želi ući u vezu. Ja mu želim sreću za nadalje - zaključila je Dijana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram/dinodizdarevic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.