Reke šampanjca, TORTA na TRI SPRATA i najlepše veselje NISU ZADRŽALI MLADU - Svi detalji Šaovog venčanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 14:02

Reke šampanjca, TORTA na TRI SPRATA i najlepše veselje NISU ZADRŽALI MLADU - Svi detalji Šaovog venčanja

Delovalo je kao da su mladenci jako zaljubljeni.

Nenad Aleksić Ša pre sedam meseci oženio se sa izabranicom Vanjom. Venčanje je održano u Kraljevu, mladenci su delovali zaljubljeno i srećno, a par meseci kasnije sve se urušilo.

Na venčanju su se okupili mnogobrojni bivši rijaliti učesnici, a Ša je non-stop ljubio svoju izabranicu, te je time govorio koliku ljubav gaji prema njoj. Šampanjac su pili kao vodu, a gosti su imali priliku da uživaju u raskošnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mladenačkoj torti na tri sprata.

Međutim, ta ljubav bila je kratkog daha, a povodom toga Ša se obratio i preko društvenih mreža.

- Otišla je pre neki dan, hoće da se razvede. To dugo već traje. Od starta je nije zanimao brak. Ne znam šta da ti kažem. Ni razlog, ni ništa. Nije postojala prevara, ni sa moje, ni sa njene strane. Meni je najveći šok da sve odgonetnem - rekao je razočarano Nenad.

Večeras će u okviru emisije biti obljavljeni svi detalji vezani za venčanje.

A post shared by Bora Santana (@borasantana)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.