Rekao je da će je prebiti, posle ovoga će POLUDETI! Otkrila NAJMRAČNIJE TAJNE Mikija Đuričića! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekao je da će je prebiti, posle ovoga će POLUDETI! Otkrila NAJMRAČNIJE TAJNE Mikija Đuričića! (FOTO)

Rat i van "Zadruge".

Pevačica Saška Karan žarila je i palila prošlom "Zadrugom", a njeni fanovi nestrpljivi su da saznaju hoće li je gledati i kao učesnika "Zadruge 2".

Iako je bilo najava da će ona ući se useliti na imanje u Šimanovcima, ipak do toga neće doći.

- Poštovani prijatelji, zbog velikog interesovanja i spekulacija u javnosti osećam dužnost i potrebu da vas obavestim po drugi put da ove sezone ne ulazim ni u jedan rijaliti. Bilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekoliko razgovora sa produkcijom TV PINK-a na tu temu, ali sam učešće odbila - piše na početku saopštenja Saške Karan za javnost, koje je objavila na društvenim mrežama.

Ona je dodala da je razlog zbog kojeg neće da uđe u "Zadrugu 2" zapravo Miki Đuričić.

- To je čovek koji ima problem sam sa sobom, a ne sa mnom. Da li je to posledica droge koju uzima što je i sam priznao, a i Mina posvedočila pre mesec dana ili su problemi psihičke prirode, ne ulazim u to? Čovek koji mi javno preti pre neki dan da će da me ubije i da me odrobija. Čovek koji kaže da učestvuje u zabavno humorističkom programu i koji kaže da sam ja zlo koje mu smeta. U stvari, istina je sasvim obrnuta, on je to zlo - istakla je Saška u saopštenju.

Podsetimo, nedavno je Miki, kada je čuo da će Saška možda ući u "Zadrugu", zapretio da će je nokautirati, jer je, kako je rekao, pričala svašta o njemu i iznosila laži.

S*KSI RADA! Vrele grudi joj KIPE, a kad se okrenula - OBLA G*ZA ispada iz PROVIDNE ČIPKE! Uf! (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.