Reditelj vređao Kiru Najtli: Ona je supermodel i ne zna da glumi

Izvor: Svet, 30.Maj.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reditelj vređao Kiru Najtli: Ona je supermodel i ne zna da glumi

Reditelj Džon Karni je, promovisajući svoj novi film, progovorio je o iskustvu rada s glumicom Kirom Najtli koju, kako kaže, smatra manekenkom, a ne glumicom.
– Ne želim više nikad u životu da radim sa njom – rekao je irski reditelj Džon (44). Iako je Kira (31) glumila 2013. u njegovom filmu Begin Again on ju je nedavno izvređao u intervjuu.
– Ona je supermodel i ne zna da glumi – izjavio je aludirajući na to da je snimala modne editorijale.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reditelj vređao Kiru Najtli: Ona je supermodel i ne zna da glumi

Izvor: Scandal.rs, 30.Maj.2016

Reditelj Džon Karni je, promovisajući svoj novi film, progovorio je o iskustvu rada s glumicom Kirom Najtli koju, kako kaže, smatra manekenkom, a ne glumicom...– Ne želim više nikad u životu da radim sa njom – rekao je irski reditelj Džon (44). Iako je Kira (31) glumila 2013. u njegovom...

Nastavak na Scandal.rs...

Reditelj izvređao Keiru Knightley: Ona ne zna da glumi!

Izvor: Tracara.com, 31.Maj.2016, 08:37

(foto: Wenn) Irski reditelj John Carney progovorio je o iskustvu tokom rada sa Keirom Knightley i izjavio da je smatra manekenkom, a ne glumicom.Keira je 2013. godine glumila u njegovom filmu Pesma koja ljubav znači, a rediteljevi utisci sa snimanja nisu pozitivni. “Ne želim da radim sa njom nikada...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.