Reći za ženu da je JALOVA BABA je odvratno Tamara Đurić dobila OŠTAR SUD nakon reči upućenih Marinkovićima

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 02:51

"Reći za ženu da je JALOVA BABA je odvratno" Tamara Đurić dobila OŠTAR SUD nakon reči upućenih Marinkovićima

Nije štedela reči u studiju!

Voditeljka Ana Radulović u poslednjem izdanju emisije "Izbacivanje" ugostila lica vezana za nominovane takmičare.

Ana je bila domaćin u emisiji i dočekala je mamu Slađe Bošković, jedne od nominovanih učesnica, Biserku Lazić, kao i prijateljicu Jelene MarinkovićIzabelu.

- Danas sam malo gledala po Jutjubu...Ivan i Jelena su bili pretposlednji par, to je bilo negde oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četiri ujutru. Ne znam da li je Jelena čula komentar od jedne persone, ali ovim putem želim da, iako ne bih trebala, ona se nije udostojila da razmisli o svojoj izjavi. Ona je neko ko ima ćerku i ima sestru, vrlo sam bila razočarana ja kao žensko. Komentarisati na takav način drugu ženu, bez ikakve potrebe... Jelena nju nije napala, reći za bilo koju ženu na ovom svetu da je jalova baba i javna žena, je stvarno ponižavajuće. Oni su krenuli normalno, međutim, Ivan možda nije shvatio na dobar način - rekla je Izabela.

- Ja sam shvatila kao pohvalu Ivanu - rekla je Ana.

- Tako je, tako sam i ja shvatila, ali mene je kao žensko povredila ta izjava. Tamara Đurić je neko ko je okej lik i učestvovala je u rijalitijima, celo veče je bila intresantna. Baš mi je onako, fuj - rekla je Izabela.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.