Reči Janjuševog oca ODZVANJAJU - Ovo obraćanje SINU nikada neće biti zaboravljeno: Reči lede krv u žilama

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2024, 12:35

Reči Janjuševog oca ODZVANJAJU - Ovo obraćanje SINU nikada neće biti zaboravljeno: Reči lede krv u žilama

Mnogi se pitaju da li će se Janjuš vratiti u "Elitu", a reči koje mu je uputio otac će dugo biti zapamćene...

Rođeni brat Marka Janjuševića JanjušaMihajla, oduzeo je sebi život 25. decembra 2023. godine.

Sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Tužna povorka je od porodične kuće tačno u podne tada krenula ka groblju, a Janjuševa majka Desanka i otac Predrag bili su potpuno skrhani bolom.

Janjuš je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje roditelje često delio na društvenim mrežama, a publika je dobila priliku da ih upozna i putem video-čestitki, koje su snimali tokom njegovog učešća u rijalitiju "Zadruga".

Tako su mu u "Zadruzi 4" uputili reči koje publika i dalje pamti.

- Ćao, sine. Srećna ti Nova 2021. godina, tebi i zadrugarima. Svi smo dobro i zdravo i nadamo se da ćeš u ovoj godini da budeš malo pametniji i da malo popraviš svoje ponašanje. Gledamo te svi - rekla je tada Janjušu majka Desanka iz porodične kuće.

- Ćao, kralju. Majka ti je rekla sve što bih ti ja. Kako god hoćeš ti. Popravi ako hoćeš, ako nećeš, ne moraš. Nemoj da kukumavčiš i da bežiš. Srećna Nova godina, tebi i svim ostalima. Toliko od mene - nadovezao se Janjušev otac Predrag.

Janjuš i dalje ne dolazi sebi nakon tragične smrti brata Mihajla, a još uvek nije poznato da li će se i kada vratiti u "Elitu".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.