Izvor: Scandal.rs, 31.Jan.2017, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rečenica koja menja život iz korena: JA ne moram ništa, JA sam se namorala

Mnogo puta u životu poželela sam da se otkinem od svih negativnosti u jednom danu, od negativnih ljudi, negativnih odnosa i emocija i nije mi tako brzo pošlo za rukom. Borila sam se s nepravilnostima u svakom danu. Tražila sam tračak nade koji će me trgnuti i uzdrmati čitav moj svet.

Kada u životu stvari počnu da se gomilaju jedna na drugu, a naročito negativna, uopšte ne umemo da se racionalno izvučemo iz nje. Tražimo slamku spasa, koja bi, po mogućstvu, mogla da bude negde >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << tu, na vidljivom mestu. A nje nigde. Tada zalazimo u tuđe živote i lomimo ih, zalazimo u situacije o kojima ne znamo ništa i nesumnjivo padamo i vraćamo se opet na dno života. E, tada se dešava preokret. Kada shvatite da se od dna ipak ne može dalje, osmeh se ponovo nakači na tužno lice, pa makar i na trenutak.

Dno nema svoju negativnu soluciju. Tu si gde si, ali nauči da teraš dalje. Pitala sam se kako. Bio mi je potreban odgovor na to naizgled jednostavno pitanje…

Pročitajte i… Kako sam posle samo jednog “pogleda u objektiv” postala prava JA

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.