Razvratni život Elizabet Tejlor

Izvor: Poznati.info, 27.Apr.2011, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvratni život Elizabet Tejlor

Tek posle smrti popularne glumice, na svetlo dana izlaze dokazi o, blago rečeno, razvratnom životu Elizabet Tejlor koja je smatrana ikonom američkog filma i velikim dobrotvorom među organizacijama u SAD.

Elizabet Tejlor navodno je tokom života sakrivala da ima kćerku Noru, otkrio je medijima Džon Kohan koji je bio njena osoba od poverenja.
 
Pokojna glumica ga je, kako pišu britanski mediji, zamolila da tajnu, koja je progonila do smrti, ne otkrije pre nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << umre, pišu engleski mediji.
Tvrdi da glumica nije znala ko je Norin otac jer je u to vreme spavala s trojicom muškaraca.
Agenti iz studija i majka navodno su je naterali da se odrekne devojčice koja je odrasla u Irskoj i kasnije nije želela da ima ikakav kontakt s njom.
Liz, koja je nedavno umrla u 80. godini života, udavala se osam puta i ima četvoro dece. S drugim suprugom, britanskim glumcem Mihaelom Vildingom, ima dva sina, Kristofera (55) i Mihaela (57). Kćerku Lizu (53) dobila je u braku s trećim suprugom, filmskim producentom Mihaelom Todom. U braku s četvrtim suprugom Edijem Fišerom započela je postupak usvajanja devojčice Mari iz Njemačke koja danas ima 49 godina. Njen peti suprug Ričard Barton kasnije je usvojio njene obe kćeri.

Slične, interesantne teme: Kćerka Mika Džegera slikala se gola za Playboy Zorica Brunclik Biografija Maja Žeželj Biografija

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.