Razvodi se Ivan iz grupe Legende?!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2012, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvodi se Ivan iz grupe "Legende"?!

Ivan Milinković, pevač grupe "Legende", navodno se razvodi od supruge Mice, sa kojom ima devetogodišnjeg sina Filipa!

Naime, kruže priče da je Ivan već duže vreme u vezi sa jednom konobaricom, koja je 20 godina mlađa od njega, što je i razlog razvoda. Pevač je jedno vreme posećivao i bračnog savetnika, ali nije uspeo da spase brak.

"Ivan je već duže vreme u vezi sa konobaricom koju je upoznao na jednom nastupu. Ona je 20 godina mlađa, ali im to ne predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << problem, jer vole jedno drugo. Istina je i da se on razvodi od supruge Mice. Shvatio je da taj brak nije kao ranije i da je došao kraj. Jedno vreme je čak posećivao bračnog savetnika ne bi li shvatio da li je u pravu ili ipak greši. Međutim, ni on mu nije pomogao da spase brak, tako da je odlučio da se razvede i da ne maltretira ni sebe, ali ni Micu", kaže izvor blizak pevaču.

Inače, Ivan je pre četiri meseca dao intervju za jedan dnevni list, u kome navodi da je u idealnom braku. Šta se desilo u međuvremenu, pa se njegovo ljubavno stanje promenilo?

"To je glupost koju je neko prosuo i vi ste već ne znam koji novinar koji me zove. Napišite šta hoćete, ali što se moje intime tiče, sve je u najboljem redu", rekao je Milinković, koji će 14. februara, na Dan zaljubljenih, sa "Legendama" nastupiti u Centru "Sava".

Ivan Milinković je još uvek bio u braku sa Vesnom, kada je na jednom od nastupa upoznao sadašnju suprugu Micu! Posle toga se pričalo da se baš zbog Mice i razveo od prve žene.

"Sedam godina smo bili u braku, ali Vesna i ja se nismo našli u onome što je srž braka, a to je želja za porodom, želja za decom", rekao je tada Ivan.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Trač ili istina: Razvodi se Ivan Milinković, pevač grupe „Legende“

Izvor: CrveniTepih.com, 04.Feb.2012

Ivan Milinković, pevač grupe „Legende“, navodno se razvodi od supruge Mice, sa kojom ima devetogodišnjeg sina Filipa! Naime, kruže priče da je Ivan već duže vreme u vezi sa jednom konobaricom, koja je 20 godina mlađa od njega, što je i razlog razvoda. Pevač je jedno vreme posećivao i bračnog...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.