Razvode se najpoznatije lezbijke na svetu, počinje borba za 345 miliona dolara!

Izvor: Prva.rs, 16.Jun.2017, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvode se najpoznatije lezbijke na svetu, počinje borba za 345 miliona dolara!

Sklonost ka alkoholu, nezgodan karakter, odbijanje da ima dete, manjak vremena i večito bacanje u senku, navodno su razlozi iz kojih Porša de Rosi pod hitno želi razvod od Elen Dedženeris!
Kako pišu svetski mediji, njihovom braku u kom su od 2008. godine “odzvonilo je”, a kao najveći dokaz navode to što Elen već duže vreme na ruci ne nosi burmu.
Slavna Elen, navodno, nije želela razvod, ali Poršino nezadovoljstvo bilo je nepopravljivo. Ona se osećala ugroženo, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je sve vreme u senci supruge voditeljke.
Pratite nas i na Viberu! – Porša je osećala da joj Elen ne dozvoljava da bude ono što jeste i da nastavi sa glumačkom karijerom. De Rosi je bila svesna da mora da se razvede i da nastavi sa svojim životom, tvrdi "izvor".
Inače, bogatstvo Elen Dedženeris (59) procenjuje se na 345 miliona dolara. Njena, još zakonita, supruga Porša 15 godina mlađa je od voditeljke.
Izvor: Telegraf
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.