Razvode se Onur i šeherezada

Izvor: Svet plus, 27.Jul.2011, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvode se Onur i šeherezada

Posle nbsp; tri godine braka, Berguzar Korel i Halit Ergen, koji su u seriji "1001 noć " glumili Scaron;eherezadu i Onura, odlučili su da se razvedu, stavši time tačku na bajku koju su pretvorili u seriju.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razvode se Šeherezada i Onur

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jul.2011

Berguzar Korel i Halit Ergen, koji su zaludili gledateljke u seriji '1001 noć', odlučili su se rastati.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Šeherezada i Onur demantovali priče o razvodu

Izvor: medio.rs, 28.Jul.2011, 04:01

Vest o razvodu popularnog glumačkog para Bergüzar Korel i Halita Ergença, koji su popularnoj seriji 1001 noć igrali Šeherezadu i Onura, a koju su plasirali mnogi mediji odjeknula je poput bombe među njihovim fanovima.

Nastavak na medio.rs...

Razvode se Onur i Šeherezada?!

Izvor: Dzungla.org, 28.Jul.2011

Iako je njihova ljubav bila velika, kako u seriji, tako i u stvarnom životu, izgleda da je i tome došao kraj jer, kako pišu turski mediji, Berguzar Korel i Halit Ergenc će se uskoro razvesti.. . Naime, popularni Onur je navodno bacio oko na novu partnerku u sapunici, pa je zato njegova Šeherezada...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.