Razvod i nakon njega: Kada se rodbina meša i rat ne prestaje!

Izvor: Svet plus, 19.Sep.2023, 20:14

Razvod i nakon njega: Kada se rodbina meša i rat ne prestaje!

Razvod je jedan od najtežih trenutaka u životu, a šta nakon njega? Šta kada se rodbina meša i rat ne prestaje ni nakon razdvajanja. Kada se razvod dogodi, svako bi očekivao da će se strane povući, krenuti svojim putem i pustiti bivšeg partnera da krene svojim stazama ali...

Razvod je jedan od najtežih trenutaka u životu.

To je trenutak kada se ne samo ljubav, već i ceo svet oko vas menja. I dok mnogi veruju da će sve biti lakše nakon što se potpiše >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << razvodna presuda, često se suočavamo s činjenicom da rat ne prestaje tamo gde se završava brak. Upravo u tom trenutku, mešanje roditelja i rodbine postaje novi, neželjeni deo slagalice.

Kada se razvod dogodi, svako bi očekivao da će se strane povući, krenuti svojim putem i pustiti bivšeg partnera da krene svojim stazama. Nažalost, realnost često izgleda drugačije. U mnogim slučajevima, rodbina i prijatelji se uključuju, stvarajući dodatne probleme umesto da pomognu da se stvari smire.

Prvo što treba shvatiti jeste da roditelji i rodbina misle da imaju prava na to. Oni jesu zabrinuti za vašu dobrobit i žele da vas vide srećnima ali to nekada prelazi u preterano zadiranje u vaš prostor i vaš život. Njihova zabrinutost prelazi u mešanje i to samo dodatno komplikuje situaciju.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.