Razveo se glumac Branko Babović - Na dugogodišnji brak ZAUVEK stavio TAČKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2023, 11:47

Razveo se glumac Branko Babović - Na dugogodišnji brak ZAUVEK stavio TAČKU

Javno priznao šta se dešava...

Branko Babović, koji je u narodu poznat po liku Đura Palice kog je tumačio, sveže je razveden.

Naime, kako je otkrio u "Magazinu In" na svoj dugogodišnji brak je zauvek stvario tačku.

Njegov bračni status, ali i fizički izgled, prokomentarisao je Milan Milošević koji je nasmejao sve u studiju.

- O, zato on i sija! Može Đuro još da cepa dobro, sigurno - doskočio je Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sanji, koja je istakla da nema erotičnijeg prizora od golišavog muškarca koji cepa drva.

Podsetimo, Branku Baboviću, poznatijem kao Đuru Palici lekari su godine 2016. hitnom operacijom debelog creva spasli život.

- Bilo je jako kritično. Mislio sam da neće sve dobro proći jer sam dugo trpeo bolove. Srećom, sve je završeno bez većih problema. Sve je ovo prošlo dobro zahvaljujući hitnoj službi VMA i lekarskim timovima koje predvode Milev Boško i Saša Dragović - rekao je tada Branko.

Branko je rođen u Nikšiću, završio je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, a dugi niz godina glumio je u Prištinskom pozorištu, da bi potom ponovo prešao u Beograd.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.