Razvela se Sofija Rajović: Nakon dve godine velike ljubavi došlo je do kraha braka

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 14:37

Razvela se Sofija Rajović: Nakon dve godine velike ljubavi došlo je do kraha braka

Svog izabranika čuvala je od očiju javnosti.
Pre nešto više od dve godine svi mediji su preneli da se popularna glumica Sofija Rajović udala u tajnosti, za partnera čiji identitet nije želela da otkrije.
Retko je za medije govorila o njihovom skladnom braku ali je, izgleda, sada tome došao kraj.
Prelapa glumica, zvezda brojnih serija koje su je vinule u sam vrh našeg glumišta, okončala je nedavno svoj brak, u tajnosti, kao što je svojevremeno napravila i vančenje!
Venčali smo se na Kalemegdanskoj terasi. Bilo je bajkovito. Najbitnije je da smo se svi dobro proveli i da su energija i raspoloženje nas gostiju u svakom momentu bili na vrhuncu. Nismo se venčali u crkvi, to smo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sofija Rajović se razvela, kako se i udala

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Mar.2024

Prije nešto više od dvije godine svi mediji su prenijeli da se popularna glumica Sofija Rajović udala u tajnosti, za partnera čiji identitet nije željela da otkrije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.