Razgovor Filipa Cara i diskvalifikovanog učesnika Elite OSVANUO na mrežama - uključila se i trudna Aleks Nikolić

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2023, 23:19

Razgovor Filipa Cara i diskvalifikovanog učesnika "Elite" OSVANUO na mrežama - uključila se i trudna Aleks Nikolić

Imali su da prečešljaju brojne teme ...

Bivši zadrugar, Filip Car, pre nekoliko dana održao je lajv uključenje na svom Nalogu na društvenoj platformi TikTok.

Filip se sada najviše bavi pravljenjem sadržaja i svojom "emisijom" na gorepomenutoj platformi, a video u kom je ugostio diskvalifikovanog učesnika Elite, Sanjina Horvata, osvanuo je na mrežama.

Iako je Car nekoliko puta izjavljivao da želi da se povuče iz svih rijaliti priča, čini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da je svakako deo istih, a sinoćnji razgovor Sanjina i Filipa na platformi TikTok izazvao je brojne reakcije Careve publike.

Dvojica bivših rijaliti zvezda porazgovarali su o svim aktuelnim dešavanjima, a Sanjin je snimak podelio putem svog Instagram profila, te je otkrio da je i Aleksandra Nikolić učestvovala u svemu, odnosno da je bila prisutna tokom ovog lajva.

- Carski rez, a i Aca nam je na tik toku - napisao je Sanjin na svom storiju na Instagramu.

Kako mnogi komentarišu, Car je u videu savetovao "manje iskusnog kolegu", s obzirom da se spekuliše o Sanjinovom povratku u Elitu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.