Izvor: Scandal.rs, 20.Dec.2016, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rat je daleko od kraja! Albert Nađ prijavio bivšu suprugu da je tukla i izbacila njihovog sina na ulicu!

Albert Nađ je prošle nedelje prijavio policiji svoju bivšu ženu Jelenu, optuživši je da je udarila njihovog 16-godišnjeg sina Nikolu, pa ga potom izbacila iz kuće. Kako Kurir saznaje, Albert je naveo u prijavi takođe da je njegova bivša tašta, Jelenina majka, i počupala dete.

“Dečak je nakon svađe sa majkom pozvao oca i otišao u njegov stan, gde je bio do nedelje uveče. Nađ je istog trenutka otišao u Centar za socijalni rad u Zemunu, ali su ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << oni uputili ka policiji. Tamo je sve objasnio i dodao da je mali Nikola izrazio želju da živi sa ocem. Nađ je istakao da je došao to da prijavi, kako ne bi ispalo da je kidnapovao sopstvenog sina, jer je Jelena ta koja ima starateljstvo”, kaže izvor blizak Kuriru.

Međutim, Jelena se oglasila, svalivši svu krivicu na svog bivšeg supruga.

“Pokačila sam se sa sinom jer se u sredu kasno vratio kući, a nije mi se javljao na telefon. Rekla sam mu da ide kod tate na četiri dana, da malo smiri glavu i da vidi kako izgleda živeti sa njim. Nije mogao da podnese da bude sa njim! Nikola se kod oca nije ni kupao, on nie hteo ni gaćice da mu kupi. Je*em li mu sve”, besno je rekla Jelena za Kurir.

Imala je odgovor na optužbe da je njena majka počupala Nikolu.

“Moja majka je to dete dočekala na ruke kad se rodilo. I dan-danas brine o njemu. Ja ne zlostavljam svoje troje dece. Sud mi je dao starateljstvo kada su videli kakvog monstruma od oca imaju. Poslala sam mu 20 poruka da imam problem sa Nikolom, da nije išao u školu, da ću ga spakovati i poslati kod oca da vidim kako će da odreaguje… I evo kako mi vraća. Taj čovek živi da me vidi na dnu. E pa neće moći! Majmunčina jedna! Taj čovek ne bira sredstva, već decu upetljava kako bi se obračunao sa mnom. Pa mogu i ja prljavo da igram. Da vidite vi kako Albert Nađ vraća svoju ćerku kući, kao kuče. Ni ne poljubi je. Eto kakav je roditelj”, priznala je Jelena.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSKLUZIVNO NAĐ PRIJAVIO ŽENU: Tukla sina pa ga izbacila na ulicu!

Izvor: Kurir, 20.Dec.2016

...Albert Nađ je prošlog četvrtka prijavio bivšu ženu Jelenu policiji! On ju je optužio da je udarila njihovog srednjeg sina Nikolu (16), a onda ga izbacila iz kuće U prijavi je naveo i da je dete Jelenina majka počupala, saznaje Kurir..- Dečak je nakon svađe s majkom pozvao oca i otišao u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.