Rasturačica brakova! Marija Kulić OPLELA po Dragani Mitar, pa PODSETILA na ovo, mnogi su zaboravili!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rasturačica brakova!" Marija Kulić OPLELA po Dragani Mitar, pa PODSETILA na ovo, mnogi su zaboravili!

Prisetila se svih afera!

Vladimir Tomović je razočaran u Draganu Mitar nakon njenog priznanja da je sa njim bila kako bi napakostila Edu, osetio potrebu da prokomentariše njene postupke sa Marijom Kulić.

 Ona je naravno jedva dočekala da prokomentariše Draganu.

- Dopadne ti se fizički, ali treba da se raspitaš ko je ona, šta je... Smuvala se sa Miljkovićem, da se nije javila Nenadova žena, ja ću g*vna da jedem, ako ona ne bi bila sa njim. I Siniši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je rasturila brak, nagovorila ga se razvede. Rasturačica brakova! Sa ovim zubima, pogledaj kakvi su, usne, zbrčkane, Mina je za nju lepotica. Čak Mina nije razvela nijedan brak i može da joj se odbije na mladost! A ova, žena koja ima dete. Ti bi bio kao jedini kog ona ne bi varala, vidi Boga ti! - govorila je Marija.

"VLADA RATNO STANJE" Grad bruji o RASKIDU Rade Manojlović i Harisa - pevačica otkrila celu ISTINU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.