Rasplakali je: Lepoj Breni fanovi priredili nesvakidašnje iznenađenje!

Izvor: Svet, 12.Nov.2015, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasplakali je: Lepoj Breni fanovi priredili nesvakidašnje iznenađenje!

Folk zvezdu Lepu Brenu najverniji obožavaoci posetili su u njenom domu na Bežanijskoj kosi u Beogradu, a tom prilikom priredili joj iznenađenje za pamćenje.
Naime, oni su je obradovali pokazavši joj ekskluzivne snimke iz njene karijere, na koje je čak i sama Brena zaboravila.
Pojedini kadrovi doveli su je do suza, a ona je fanovima otkrila kako su neki snimci nastali i šta se sve zanimljivo dešavalo davnih dana.
U jednom trenutku je priznala da je jednu bluzu osamdesetih godina platila baš mnogo. Vredela je današnjih 6 000 evra.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rasplakali je: Lepoj Breni fanovi priredili nesvakidašnje iznenađenje!

Izvor: Scandal.rs, 12.Nov.2015

Folk zvezdu Lepu Brenu najverniji obožavaoci posetili su u njenom domu na Bežanijskoj kosi u Beogradu, a tom prilikom priredili joj iznenađenje za pamćenje...Naime, oni su je obradovali pokazavši joj ekskluzivne snimke iz njene karijere, na koje je čak i sama Brena zaboravila...Pojedini kadrovi...

Nastavak na Scandal.rs...

Lepu Brenu rasplakali fanovi!

Izvor: Svet plus, 12.Nov.2015

Lepa Brena doživela je neverovatno iznenađenje kada su joj na vrata doma na Bežanijskoj kosi, zakucali obožavaoci koji su joj uručili neverovatan poklon...Najpopularnija zvezda na prostorima bivše Jugoslavije, od svojih najvernijih fanova dobila je snimke iz njene prebogate karijere, koje su oni...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.