Raskinuli Vuk Mob i Žena od sultana - Poznati detalji KRAHA ROMANSE, a evo šta je presudilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 15:17

Raskinuli Vuk Mob i "Žena od sultana" - Poznati detalji KRAHA ROMANSE, a evo šta je presudilo

Javnost je počela da sumnja da se par razišao nakon što je reper obrisao sve zajedničke slike sa pevačicom sa svog Instagram profila.

Nakon što su mesecima delili ljubavne trenutke na društvenim mrežama, Vuk Mob i Tijana Milentijević su, prema nezvaničnim informacijama, okončali svoju romansu.

Iako su često objavljivali zajedničke fotografije, u poslednje vreme su prestali s tom praksom, a Vuk je čak uklonio sve prethodne zajedničke slike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kako piše domaći medij reper i pevačica su zaista okončali svoju vezu:

- Zbog velikog pritiska javnosti, jednostavno nisu mogli više da izdrže zajedno. Mislim da je to više bila neka strast između njih, nego što je bila „ljubav“.  Primetio sam da je došlo do zasićenja, to su čak i oni sami priznali, možda su ipak prenaglili. Tijana se odmah spakovala i otišla kod svojih, verujem da je želela malo da se isključi iz svega - tvrdi izvor za Alo.

Kako bismo proverili istinitost ovim informacija ekipa portala Srbija Danas odlučila je da kontaktira tim poznate pevačice, a odgovor koji smo dobili glasi ovako: 

- Nemamo komentar radimo na promociji nove pesme "Nova religija" - poručio je tim Tijane Em.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.