Raskinuli Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić

Izvor: Poznati.info, 03.Apr.2011, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskinuli Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić

Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić su okončali svoju dugogodišnju vezu, a povod za raskid je Milenina 'nova simpatija' koja je bila i glavni razlog svakodnevnih svađa između popularnog estradnog para.
- Agonija traje skoro mesec dana. Prijatelji mu već neko vreme skreću pažnju da je njegova draga našla drugog, a onda je i on počeo da veruje u to. Svađali su se danonoćno, a neretko je rasprava pretila da preraste u fizički obračun - navodi izvor blizak bivšim farmerima
Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović su se dogovorili da će javnosti servirati priču da je ljubav nestala, iako je Milena dobro zagrejana za bogatog preduzimača crnogorskog porekla.
Izvor: Kurir
Slične, interesantne teme: Nemanja Stevanovic Biografija Milena Ćeranić stanuje sa nepoznatim muškarcem Lepa Brena odlucuje o sudbini Milene i Nemanje

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.