Raskidaju ZBOG MUŠKARCA: Bojana zapenila na Anđelu, trese se Bela kuća - Neću da budem uz takvu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 03:22

Raskidaju ZBOG MUŠKARCA: Bojana zapenila na Anđelu, trese se Bela kuća - Neću da budem uz takvu...

Turbulencija nastala iz više razloga!

Tokom noći došlo je do žestokog sukoba na imanju u Šimanovcima.

Bojana Pavlović ušla je u raspravu sa svojom devojkom Anđelom Šparavalo ispred Kuće Odabranih.

- Mislila sam da će neke stvari da se promene, ti si opet uvukla Luku u odnos, uvukla si Slađu u naš odnos, nakačila si mi opet one debile na vrat - rekla je Bojana.

- Ja tebe degradiram kao - pitala je Anđela.

- Naravno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojim postupcima. Stvari koje ti radiš nisu normalne, je l’ kontaš sada razliku i zašto nismo kompatibilne?! Mene ne zanima, ja sam ti dala ne jednu, više šansi da pokažeš. Treba da me pustiš na miru da dišem - rekla je Bojana.

- Hoću, ali budi i ti normalna prema meni, nisi me zagrlila tri dana i izbegavaš me - rekla je Anđela.

- Neću da te grlim ako ne osećam potrebu. Ne izbegavam te, nego sam ti dala priliku da pokažeš da si normalna, tvoji postupci nisu normalni. Neću da budem tu uz takvu osobu - rekla je Bojana.

- Pokušaj ako ti je barem malo stalo, ali ti onda nije stalo uopšte - rekla je Anđela.

- Ti si prokockala moje poverenje, koje sam negde malo stekla. Sa tvojim situacijama, tužna vrbo, ne radiš neke stvari. Pokazala da si bila spojena sa sedam muškaraca u kući - rekla je Pavlovićeva.

- Sa kojima nisam imala ništa, samo druženje – rekla je Anđela.

- Ma jeste Anđela, što te nisu povezali sa Bebicom?! Ja sam se ljubila sa Teodorom, što mene niko nije spojio – rekla je Bojana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.