Raskida sa prošlošću: Jelena Kostov vratila poklone Kenetu!

Izvor: Svet, 24.Sep.2011, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskida sa "prošlošću": Jelena Kostov vratila poklone Kenetu!

naslov: 
Raskida sa "prošlošću": Jelena Kostov vratila poklone Kenetu!



Ispod naslova: 
 



excerpt: 
Mlada „Grandova“ pevačica Jelena Kostov odlučila je da zaboravi na sve što je veže za Radoslava Savatijevića Keneta...


izvor: 
"Alo!"


tekst clanka: 
Mlada "Grandova" pevačica Jelena Kostov odlučila je da zaboravi na sve što je veže za Radoslava Savatijevića Keneta tako što mu je vratila poklone kojima ju je svojevremeno obasipao, saznaje "Alo!" iz krugova bliskih mladoj pevačici! "Jelena je pre nekoliko dana spakovala sve stvari koje je dobila na poklon od Keneta i vratila mu ih, iako on to od nje nije tražio. 
Svi koji su proteklih dana videli Kostovu kako se vozi taksijem pomislili su da joj je automobil na popravci, međutim, istina je da je njen "audi A3" vraćen Savatijeviću. I ostale stvari, poput raskošne bunde od nerca, zlatnog sata i skupocenog nakita, nisu više u posedu mlade pevačice! Garderobu je pevačica lično odnela Savatijeviću na vrata i tako mu stavila do znanja da se sa njim družila iz ljubavi, a ne iz interesa" priča dobro obavešteni izvor. "Kada ga je pevačica posetila u njegovom domu, gde se nalazi u kućnom pritvoru, Savatijević nije hteo da primi ni ključeve od "audija" niti stvari koje joj je svojevremeno poklonio uz komentar da ih baci u kontejner, što Jelena nije htela da učini. S obzirom na to da Kene nije želeo stvari nazad, ona ga ovog puta nije poslušala, već je ključeve i stvari ostavila kod njega, pozdravila se i otišla" zaključuje naš izvor. Prema daljim navodima našeg sagovornika, povod za vraćanje stvari Kenetu je to što Jelena nije mogla da izdrži pritisak koji joj je svakodnevno nametao, a tiče se njegovog boravka u pritvoru. "Savatijević nije mogao da oprosti Jeleni, koja ga se javno odrekla kada su ga uhapsili na bugarskoj granici, kada ju je vodio na tezgu. Priča se da su njih dvoje pre njegovog hapšenja živeli nekoliko meseci pod istim krovom u vanbračnoj zajednici. Međutim, posle se sve promenilo i Jelena je počela sve više da se distancira od njega, da bi na kraju vraćanjem poklona rešila da stavi tačku na prošlost" zaključuje naš izvor. Inače, svi koji dobro poznaju Kostovu tvrde da je ona sve vreme njegovog boravka u pritvoru dolazila kod njega i redovno ga posećivala, pokušavajući da se koliko-toliko "opere" i da izgladi odnose, što joj očigledno nije uspelo. Kako bismo proverili verodostojnost priče našeg izvora, pozvali smo aktere, međutim, ovog puta nismo imali sreće jer se ni Radoslav Savatijević Kene ni Jelena Kostov nisu oglasili do zaključenja ovog broja.
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dragana Mirković: Brenu nisam mogla da odbijem!

Izvor: Svet, 24.Sep.2011

naslov: . Dragana Mirković: Brenu nisam mogla da odbijem!. . . . Ispod naslova: .  . . . . excerpt: . Brena je pokazala...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.