Raskalašna istorija Kamile Parker

Izvor: Svet, 06.Nov.2016, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskalašna istorija Kamile Parker

Iako danas izgleda kao uglađena bakica prošlost Kamile Parker Bouls, supruge princa Čarlsa daleko od standarda kraljevske porodice.
Ona je kako piše u knjizi “On the fringe” Imogen Tejlor bila prava gutačica muškaraca.
Kamila je bila otpuštena s otmenog posla gde je radila za dizajnere enterijera, jer je volela da izlazi bez prestanka i da preteruje tokom 60-ih. Stalno je menjala muškarce. Kamila je bila prava ‘party životinja’. Živela je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za muškarce, skupe večere, jahanje, novac i žurke – kaže Imogen.
Ona kaže da je ovakvo ponašanje u krvi Kamile Parker pošto je i njena prabaka bila poznata kao osoba koja je često menjala partnere.
Šta više, njena pretkinja Alis Kepel bila je ljubavnica kralja Edvarda VII.

Autorka knjige i dodaje da je vojvotkinja svesna da nije neka lepotica, ali je sve to nadoknađivala svojom ličnošću i nastupom.
Ona je karijeru ljubavnice započela već sa 17 godina kada je bila u vezi sa jednim starijim aristokratom, a šuška se kako je nevinost izgubila s Kevinom Burkom, bogatašem iz ugledne britanske porodice.
Sa muškarcima nije bila stidljiva zbog čega je brzo postala popularna.
Kamila iza sebe ima i jedna brak sa oficirom Endruom Parker Boulosom (76), s kojim je bila u vezi 22 godine, a zatim je izašla u javnost kao ljubavnica princa prestolonaslednika Čarlsa.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.