Rani radovi Dalile Dragojević ISPLIVALI JAVNO: U akciji je SA POZNATIM GLUMCEM, snimak zapalio mreže

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 23:15

Rani radovi Dalile Dragojević ISPLIVALI JAVNO: U akciji je SA POZNATIM GLUMCEM, snimak zapalio mreže

Nakon rijaliti karijere, Dalila se oprobala u ulozi voditeljke, ali se kasnije okrenula zaradi putem platforme TikTok. Snimajući lajv prenose, pokušava da pronađe svoje mesto i ostvari uspeh na društvenim mrežama.

Dalila Dragojević rođ. Mujič je postala poznata javnosti kroz učešće u rijaliti programima, ali malo ko zna da je pre toga imala iskustvo u svetu glume.

U petoj sezoni "Parova", Dalila je ušla kao anonimna osoba, ali je na kraju trijumfovala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i odnela nagradu od 30.000 evra. Tokom boravka u "Parovima", Dalila je upoznala Dejana Dragojevića, za koga se i udala. Njegovo prezime još uvek nosi.

Ono što je javnosti nepoznato jeste da se Dalila 2013. godine pojavila u seriji "Kriza", gde je imala scenu sa poznatim glumcem Nikolom Kojom Nedavno se na društvenoj mreži Tiktok pojavio snimak njenog glumačkog angažmana u pomenutoj seriji, što je izazvalo komentare pratilaca.

Ono što su svi primetili, jeste njen savršen osmeh i prirodna lepota koja prosto pleni sa ekrana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.