Radila je u Bujanovcu, DELILA JE DEČKA sa Aleksandrom Stanija iznela ozbiljne optužbe na račun Aneli i Nikolićeve

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 23:57

"Radila je u Bujanovcu, DELILA JE DEČKA sa Aleksandrom" Stanija iznela ozbiljne optužbe na račun Aneli i Nikolićeve

Čeka se odgovor Ahmićeve kada sazna za ovu situaciju.

Dalila Dragojević je u emisiji "Pitam za druga" ugostila Staniju Dobrojević. Ona je tom prilikom iznela ozbiljne optužbe na račun svoje suparnice, Aneli Ahmić.

Kako tvrdi Stanija, Aneli je bila u vezi sa istim muškarcem sa kojim je bila i Aleksandra Nikolić. Stanija je sigurna da je Aneli radila u Bujanovcu.

Aneli je bila sa istim muškarcem sa kojim je bila Aleks iz Bujanovca. Aneli je isto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radila tamo u Bujanovcu, on je nju strpao u kamion i otišli su u Švajcarsku. Njoj su valjda trebali ti neki papiri, čak sam čula i da je radila za tarifu neku nenormalnu. Asmin je sve vreme dobijao veliku podršku i čak mu je instagram poludeo, cifre su mu vrtoglavo rasle - rekla je Stanija.

- Kakvi su vaši planovi za dalje , da li planirate neki zajednički život? - pitala je Dalila.

- Ja ne znam kako smo mi uspeli da ostanemo u dobrim odnosima pored svega ovoga, neka ostane na tome da ćemo još uvek razmisliti ne znam tačno još uvek ništa. Meni sad kao treba još jedan muškarac da mu kupi torbicu ili šta ne razumem - rekla je Stanija.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ANELI JE U ORGANIZOVANOJ BANDI, RADILA JE U BUJANOVCU KAO ALEKS" Stanija se ne zaustavlja, tvrdi: "U porodici Ahmić ima psihički obolelih"

Izvor: Blic, 18.Jan.2024, 07:30

Nekadašnja učesnica "Zadruge" Stanija Dobrojević već mesecima unazad "ratuje" sa aktuelnom takmičarkom "Elite" Aneli Ahmić, a sad je rešila da kaže sve što joj je na duši o njoj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.