Radi se o cifri od NEKOLIKO MILIONA: Desigerica progovorio o ULASKU U RIJALITI: Čuvam to već sedam meseci

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 07:46

Radi se o cifri od NEKOLIKO MILIONA: Desigerica progovorio o ULASKU U RIJALITI: "Čuvam to već sedam meseci"

Ime Dragomira Despića jedno je od najspominjanijih u Beloj kući. Čini se, s razlogom!

Miljana Kulić, koja je bila diskvalifikovana iz rijalitija "Elita", vratila se u Belu kuću u petak i napravila haos svojim povratkom. Kako je Miljana izjavila, Dragomir Despić ju je zvao da snime duet dok je bila van rijalitija.

Svi još uvek pamte pominjanje Maje Marinković u kontekstu afere u Budvi i sumnjaju u to da je Desingerica uspevao da joj odoli, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te je i ta tema u "Eliti" još uvek vruća.

Ekipa portala Srbija Danas je izdvojila svoje dragoceno vreme za pomenutu ličnost, a on nam je ljubazno otkrio svoje radne i životne planove.

- Sledeće što spremam je, videćemo... možda neki "Mrkavacc". A to ima neke "carolije", bajo. Razumeš? Pravim ono kako bi trebao da izgleda pravi narodnjak 2024. Ja to čuvam u sebi već sedam meseci, tako da će to biti vanvremenski hit. Ikada - bio je rečit Desinger.

- Pa dobro, ljudi imaju svakave želje, bajo. Šta da radim. Svi žele nešto.

- Ne bih, a i kada bih ušao, bilo bi za milion ili dve "milke" evra ne bih manje. Sad me trenutno ne gasira to, ali me možda nekad bude gasiralo. Zanimljivo mi je da gledam ove polupane i ove što lupetaju gluposti.

Detalje ovog razgovora pogledajte u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.