Rade Šerbedžija otkriva: Zbog neuzvraćene ljubavi postao sam glumac

Izvor: Svet, 06.Jan.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rade Šerbedžija otkriva: Zbog neuzvraćene ljubavi postao sam glumac

Glumac Rade Šerbedžija pored regionalnog, ostvario je i internacionalni uspeh. Ipak, ovaj velikan i pored ogromne slave koju je stekao, ima neostvarenu želju.
Rade je naveo da mu je, kao velikom ljubitelju književnosti, bila želja da postane pesnik.
Glumac koji je poznat i u Holivudu pisao je pesme koje nije objavio, a njegovi planovi vezani za ovu umetnost pali su u vodu 1997. kada mu je preminula majka i kada je, kako je naveo, nešto u njemu “puklo”.
Nakon majčine >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << smrti, Rade je imao u planu da upiše književnost, ali ovaj put je njegove planove poremetila ljubav.
“Hteo sam da odem u Beograd i studiram književnost. Tada sam bio s jednom devojkom, a kako smo se posvađali, ona je otišla u Beograd, pa sam ja otišao u Zagreb. Tu su me nagovorili na glumu”, rekao je Rade za Blic Puls.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.