Rade Čokan: Priznaću dete, ali neću da se ženim Cucom!

Izvor: Svet, 16.Mar.2015, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rade Čokan: Priznaću dete, ali neću da se ženim Cucom!

Pošto je Ivona Negovanović Cuca izgovorila da je već tri nedelje u drugom stanju, oglasipo se i potencijalni otac, Rade Čokan, muzičar s kojim se pevačica poslednjih osam meseci zabavljala.
On  je potvrdio mogućnost da je Cuca trudna s njim, ali da ne namerava da se ženi s njom pošto je već oženjen. Ipak harmonikaš naglašava da će priznati dete ukoliko se utvrdi da je dete zaista njegovo.
Nisam siguran da je ona trudna, ali ako jeste, onda postoji mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da je dete moje jer smo imali seksualni odnos pre Cucinog ulaska u “Parove”. Koristili smo zaštitu, ali uvek može da se omakne. Ako se ispostavi da je u drugom stanju i da je dete moje, neću je terati da abortira i, što se mene tiče, može da ga rodi.   - otkriva Cucin ljubavnik i dodaje:
Nikada se ne bih oženio njom, imam svoju porodicu i suprugu koju mnogo volim i od koje se ne bih razveo. Moja žena i deca, koji žive u Beču , najbitniji su mi, a Cuca je nešto drugo. Ne mogu da garantujem da je dete moje. Možda se Cuca viđa i sa nekim drugim ljudima, nikad se ne zna, ali saznaćemo. Nikada mi nije pričala o Šabanu, niti  je meni Šaban pričao o njoj. Cveće sam joj poslao jer je u “bubicu” govorila da me pozdravlja i voli. Siguran sam da se obraćala meni jer znam našu zajedničku šifru. – zaključuje Čokan.
Rade inače sarađuje sa mnogim narodnim pevačima, a u Beogradu ima i svoj studio. Njegova supruga Zlata nedavno je isprozivala Cucu u jednom nedeljniku u kome je izjavila da Negovanovićeva hoće da joj rasturi brak prljavim igrama.
 
 
 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rade Čokan: Priznaću dete, ali neću da se ženim Cucom!

Izvor: Scandal.rs, 16.Mar.2015

Pošto je Ivona Negovanović Cuca izgovorila da je već tri nedelje u drugom stanju, oglasipo se i potencijalni otac, Rade Čokan, muzičar s kojim se pevačica poslednjih osam meseci zabavljala. On  je potvrdio mogućnost da je Cuca trudna s njim, ali da ne namerava da se ženi s njom pošto je već...

Nastavak na Scandal.rs...

Ovo je otac Cucinog deteta?

Izvor: Story, 16.Mar.2015

Nakon što je Ivona Negovanović Cuca u rijalitiju Parovi izgovorila da je već tri nedelje u drugom stanju, oglasio se i potencijalni otac, Rade Čokan, muzičar s kojim se pevačica poslednjih osam meseci zabavljala...Ivana Negovanović Cuca, foto: Damir Dervišagić..On je u razgovoru za Kurir potvrdio...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.