Radanović je bio akter PRVE JAVNE PREVARE, a sada je PRIZNAO da je OVA DEVOJKA njega VARALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2020, 22:42

Radanović je bio akter PRVE JAVNE PREVARE, a sada je PRIZNAO da je OVA DEVOJKA njega VARALA!

Ovo niko nije znao!

Pevač Slobodan Radanović je u rijaliti programu Zadruga prevario svoju tadašnju ženu Kristinu Kiju Kockar, a sada je po prvi put pričao o prevari koju je osetio na svojoj koži.

Naime, Radanovića je prevarila devojka i to prva devojka sa kojom se zabavljao.

- Prva devojka me prevarila na moje oči. Okrenuo sam se i otišao, više se taj momak uplašio kad me je video, nego ja - rekao je Sloba u emisiji "Magazin IN", a kako je sa njim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gostovala i Ljupka Stević, pevač je otkrio šta misli o njenoj situaciji.

- Progutao bi knedlu i ćutao. Kriv sam i nema šta. General Simić i ja smo super, bio je požrtvovan i što se tiče Ljupke. Ja sam priznao kada sam ja bio kriv, a sada je i on kriv - rekao je Sloba koji je za priznanje dobio aplauz.

Mušterija je čekala red u pekari i snimila prizor koji će vam ZGADITI HLEB za sva vremena! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.