Rada za SCANDAL! Smršala sam jer se mnogo trošim!

Izvor: Svet, 06.Mar.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada za SCANDAL! Smršala sam jer se mnogo trošim!

Intervju s Radom Manojlović za SCANDAL! uradili smo u toaletu! Pitali smo je zbog čega kasni:
“Pa, eto, pala je kiša! Ne mogu uopšte da se spremim, ne znam… Kada treba da se šminkam i oblačim, onda kasnim. Sve mi nešto fali i kada krenem stalno se prisećam da nisam nešto zaboravila. Jedva stižem da jedem. Uskoro će mi trebati sigurno neki asistent! Pa i tata je ceo život gubio živce jer sam stalno kasnila”, pokušala je Manojlovićeva da se opravda! >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Na naše pitanje kako uspeva da bude mršava i da li jede ili drži dijete, Rada odgovara:
“Crno me sužava.. Ali jedem, jedem i trošim se! Mnogo!”.
Mnogi su je optužili da je kasnila na premijeru filma Bićemo prvaci sveta zbog želje da privuče pažnju, a ona svima njima poručuje:
“Naprotiv, želela sam da zakasnim namerno da bih izbegla fotoaparate i bliceve. Na kraju nisam uspela. Ali najlepša slika je u SCANDAL! – u”!
Mi smo je zatim posavetovali da požuri jer je čeka dug put, a o čemu se radi pročitajte samo u novom broju SCANDAL! – a koji je na kisocima!
Pogledajte snimak intervjua.


 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Rada za SCANDAL! Smršala sam jer se mnogo trošim!

Izvor: Scandal.rs, 06.Mar.2015

Intervju s Radom Manojlović za SCANDAL! uradili smo u toaletu! Pitali smo je zbog čega kasni:..“Pa, eto, pala je kiša! Ne mogu uopšte da se spremim, ne znam… Kada treba da se šminkam i oblačim, onda kasnim. Sve mi nešto fali i kada krenem stalno se prisećam da nisam nešto zaboravila. Jedva...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.