Rada u suzama: Nisam došla ovde da mi sinovi gladuju “Veliki Brate”! (video)

Izvor: Scandal.rs, 22.Sep.2015, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada u suzama: Nisam došla ovde da mi sinovi gladuju “Veliki Brate”! (video)

Vasići su dobili odrešene ruke da ukućanima spremaju hranu i prodaju je po neverovatno visokim cenama, ali Goran i Branislav koji jedini imaju po 5.000 evra kod sebe, baš i nisu zainteresovani za kupovinu hrane.

To je razočaralo Vasiće i Stefani, pa je Rada odlučila da više ne priprema hranu jer ne može da je proda, a Rade je optimista pa je rekao da će poslednjeg dana gladi u kući prodavati šnicela za 300 evra.

Vasićima je izazov oko prodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << hrane bio zabavan sve dok nisu shvatili da njihovi sinovi gladuju. Rada je tada briznula u plač, tvrdeći da nema tog novca koji joj je važniji od njenih sinova.

“Rado, Mika i Giba će od ovog trenutka jesti hranu koju im vi pripremite, samo će se pred ostalim ukućanima glumiti da su gladni”, rekao im je Veliki Brat, što ih je umirilo.

Ovakav potez je razbesneo gledaoce koji komentarišu da i ostali ukućani imaju roditelje koji sad moraju da gledaju decu kako gladuju.

Rada, uplakana i ljiuta. #VelikiBratRada, uplakana i ljiuta. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Monday, September 21, 2015

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.