Rada Radenović rodila sina

Izvor: Vesti-online.com, 25.Feb.2010, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Radenović rodila sina

Popularna voditeljka televizije "Pink" Rada Radenović (30) rodila je dečaka u četvrtak ujutru u jednoj beogradskoj bolnici.

Dečak je rođen carskim rezom, pa se novopečena mama Rada Radenović nalazi na intenzivnoj nezi, a trebalo bi za nekoliko dana da napusti bolnicu, piše "Press".

Još uvek nije poznato kako će se prvenac voditeljke emisije "Vi pitate" zvati.

Radenovićeva je dospela na naslovne strane domaće štampe kada je prošle godine priznala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da je trudna, posebno zbog činjenice što je odbila da otkrije ko je otac njene bebe.

Prema pisanju pojedinih tabloida, razlog za njeno ćutanje je činjenica da je njen dragi oženjen, ali voditeljka je odbila da daje bilo kakve komentare na tu temu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.