Izvor: Scandal.rs, 26.Nov.2016, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović priznala da su Haris i ona nedavno imali žestok okršaj! (video)

Pevačica Rada Manojlović pre samo nekoliko dana objavila drugi duet sa svojim dečkom Harisom Berkovićem, “Pusti noći neka bole”, a u emisji Premijera otkrila je da među njima mogu da izbiju žestoki sukobi kad je posao u pitanju.

“To je jedina stvar oko koje se, neću reći svađamo, ali oko koje ima razmena mišljenja. Gde je on lep, gde sam ja lepa, on hoće sa ravno, ja hoću sa trileom. To su neke stvari gde se mi skroz isključimo i gde gledamo poslovno da to onako bude najsavršenije”, kaže Rada i dodaje da je ona ta koja uvek popusti.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RADA MANOJLOVIĆ PROGOVORILA O PROBLEMIMA U VEZI: Evo zbog čega se SVAĐAM sa Harisom!

Izvor: Kurir, 26.Nov.2016

..."o je jedina stvar oko koje se, neću raći svađamo, ali oko koje ima razmena mišljenja Gde je on lep, gde sam ja lepa, on hoće sa ravno, ja hoću sa trileom To su neke stvari gde se mi skroz isključimo i gde gledamo poslovno da to onako bude najsavršenije", ispričala je Rada..Ipak, njihove...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.