Rada Manojlović pokrenula novi biznis u Beogradu - Pevačica uložila 55.000 evra, obogatiće se: Planiram da kupim..

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 22:15

Rada Manojlović pokrenula novi biznis u Beogradu - Pevačica uložila 55.000 evra, obogatiće se: "Planiram da kupim.."

Manojlovićeva je priznala da je vremenom postala pametnija što se tiče ulaganja novca.

Atraktivna pevačica Rada Manojlović pokrenula je novi biznis u koji je uložila 55.000 evra.

Rada je, naime, sa sestrom Majom, koja je sada njen menadžer, kupila tri parking mesta u beogradskom naselju Dušanovac koja će izdavati.

Sama Rada je krenula hrabro, pa planira sebi da kupi i stan.

Ne želim da detaljišem o biznisu, ali hoću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pametno ulažem novac. Tata me je vaspitavao da uvek prvo mislim na druge, pa na sebe, sada ga kritikujem zbog toga. Što da delim drugome više nego sebi?! Godinama radim, a moj novac su drugi trošili. E pa, došlo je vreme da sestre Manojlović ulažu u budućnost - rekla je ona, pa dodala:

Planiram i nekretninu, ali ne u Beogradu. Ranije nisam znala s parama jer sam davala i do 30.000 evra za samo jedan spot. Ali dobro, ne žalim se, nekad bi se ta ulaganja isplatila, nekad ne... Ne možeš da dobiješ ako ne rizikuješ, ali sada sve radim mnogo pametnije.

Kako piše domaći medij na tu ideju sestre su došle na nagovor prijatelja.

- Rada i Maja su rešile da novac od nastupa pametno ulažu. Sve što su zaradile od Nove godine do sada uložile su u garažna mesta. Na tu ideju su došle na nagovor prijatelja koji već ima 20 parking mesta i odlično zarađuje - rekao je svojevremeno izvor blizak Radi i dodao:

- Iako su cene parking mesta skočile, Rada i Maja su dobile popust, pa su pre nekoliko dana kupile tri garažna mesta za 55.000 evra. Još nisu počele da ih izdaju, ali planiraju da na mesečnom nivou za jedno parking mesto traže 150 evra.

Srbija Danas/Informer/Prenela A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.