Rada Manojlović otkrila za novi SCANDAL! Ja sam Bog za sve! Svi samo trče za mnom!

Izvor: Scandal.rs, 03.Mar.2016, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović otkrila za novi SCANDAL! Ja sam Bog za sve! Svi samo trče za mnom!

Rada Manojlović otkrila je za novi SCANDAL! da veoma često kasni, ali da joj to niko ne zamera, naprotiv!

Navikla sam sve da me uvek čekaju. Ponekad ispadne i da namerno zakasnim, ali prave zvezde se uvek čekaju. Pa je l’ ti vidiš koliko se svi oduševe kad stignem na vreme! Ja sam Bog za sve! Svi samo za mnom trče“, otkrila je Rada za SCANDAL!

A kako je Topalko, s kojim se pevačica redovno prepire, reagovao što se Rada prvi put pojavila na vreme na snimanju emisije Neki novi klinci, pročitajte samo u najnovijem broju tabloida SCANDAL!

A šta vas još očekuje u novom broju pogledajte OVDE!

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Rada Manojlović otkrila za novi SCANDAL! Ja sam Bog za sve! Svi samo trče za mnom!

Izvor: Svet, 03.Mar.2016

Rada Manojlović otkrila je za novi SCANDAL! da veoma često kasni, ali da joj to niko ne zamera, naprotiv!. “Navikla sam sve da me uvek čekaju. Ponekad ispadne i da namerno zakasnim, ali prave zvezde se uvek čekaju. Pa je l’ ti vidiš koliko se svi oduševe kad stignem na vreme! Ja sam Bog za...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.