Izvor: Svet, 10.Jun.2011, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović kao Merlinka

Radmila Manojlović iznenadila je prijatelje kada im je pokazala nove fotografije. Ona se slikala u stilu Merlin Monro i gotovo je neprepoznatljiva na slikama, a napravila je paralelu između svog i života legendarne glumice. "Ona je, kao i ja, ostala bez majke. To su teški i duboki ožiljci koji nikada ne zarastaju, već s vremenom samo postaju još dublji.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Rada Manojlović kao Merlin Monro (Foto)

Izvor: Svet plus, 10.Jun.2011

Pevačica Rada Manojlović obradovala je svoje verne fanove novim fotografijama. Ovoga puta Rada se slikala u ulozi slavne glumice Merlin Monro čiji lik i delo jako poštuje, ali prema pevačicinim rčima nikada se ne bi ubila zbog nesrećne ljubavi, niti skinula gola zarad uspešne karijere. Takođe,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.